info@paar.hr | +386 (0) 41 262 484 |  | 

Načini plaćanja

Prilikom narudžbe ponuditelj omogućava plaćanje karticom (MasterCard, American Express, Diners, BA), preko Paypal-a ili bankovnom transakcijom. Kupac može platiti I pouzećem dobavljaču logističkih usluga GLS B.V. po primitku proizvoda.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem je plaćanje gotovinom ili karticom (uz prethodnu najavu i dogovor) prilikom preuzimanja paketa.

Plaćanje pouzećem je omogućeno samo u primjeru kada kupac želi da mu se naručeni proizvod iz našeg prodajnog asortimana dostavi na kućnu adresu u Sloveniji.

U slučaju plaćanje pouzećem pošiljku dostavlja kurirska služba GLS između 8 i 16 h. Ukoliko u trenutku dostave niste prisutni na kućnoj adresi, moguće je staviti dodatnu adresu za dostavu. Pritom je bitno da se pošiljka dostavi na adresu na kojoj ste prisutni ili je prisutan netko tko može preuzeti Vašu pošiljku. Ukoliko u trenutku dostave niste u mogućnosti istu podići, potrebno se dogovoriti s kurirom koje vam sljedeće vrijeme isporuke odgovara ne bi li se pošiljka ponovno uručila.

Plaćanje bankovnom transakcijom na TRR

Nakon što je narudžba zaprimljena, korisnik će biti obaviješten putem emaila o sažetku narudžbe te će mu biti poslani podatci potrebni za bankovnu transakciju.

Korisnik se obvezuje podmiriti svoje obveze na transakcijski račun tvrtke Agiluks d.o.o u roku od 2 dana od narudžbe. Nakon uplate preporučamo da nas obavijestite.

Ako ne primimo uplatu u roku od dva (2) radna dana, poslat ćemo vam račun za pruženu uslugu. Korisnik se obvezuje podmiriti sve svoje obveze na transakcijski račun tvrtke Agiluks d.o.o. u roku 8 dana od primitka računa. U slučaju kašnjenja u plaćanju, tvrtka zadržava pravo naplate zakonske zatezne kamate od dana dospijeća plaćanja.

Plaćanje kreditnom karticom

Možete izvršiti plaćanje putem dolje navedenih bankovnih kartica:

– Mastercard kartice,
– Visa i Visa Electron,
– American Express ili
– Diners.

Plaćanje putem PayPala

Paypal je način plaćanja koji kupcu pruža 100% sigurnost. Možete izvršiti plaćanje odmah u trenutku narudžbe, a uplata će biti vidljiva na našem Paypal računu u samo nekoliko minuta.

Navedene cijene vrijede samo u internetskoj trgovini www.paar.si i mogu se razlikovati od cijena na prodajnom mjestu. PAAR poklon bonovi mogu se iskoristiti samo za plaćanje u PAAR butiku, Pristaniška 3, 6000 Koper, Slovenija.