info@paar.hr | +386 (0) 41 262 484 |  | 

Česta pitanjaNajčešća pitanja naših stranaka

Poštarina je besplatna pri kupovini u vrijednosti iznad 699 kn, a inače iznosi 38 kn.

Naravno. Nazovite na 00386 41 262 484 i dat ćemo vam sve potrebne informacije.

Narudžbe primljene do 13 sati šaljemo već isti dan u slučaju plaćanja pouzećem, plaćanja karticom I preko Paypal-a. Narudžbe koje imaju oznaku plaćanje bankovnim transferom šaljemo nakon što dobijemo iznos na bankovni račun. Narudžbe izvršene vikendima I praznicima šaljemo prvi sljedeći radni dan.

Pakete dostavlja dostavna služba GLS B.V. Prije dostave, dobit ćete obavijest o predviđenom satu isporuke I informacijama za eventualno preusmjeravanje paketa na neku drugu adresu ili promjenu datuma dostave ukoliko niste dostupni. Paket mogu dostaviti također na Petrol benzinskim crpkama (Petrol zaračunava iznos od 1,35€ ili na Pošti Slovenije.

Plaćanje moguće pouzećem, bankovnim prijenosom, kreditnom karticom I putem Paypal-a.

Plaćanje karticom prilikom pouzeća je moguće uz prethodan dogovor na nusa@paar.si ili na 00386 676 075

Ukoliko vam veličina ne odgovara, možemo izvršiti zamijenu za veću ili manju veličinu. Također možemo zamijeniti za drugi model ili vratiti novac.

Za reklamacije, povrat robe ili zamjenu možete se obratiti na email adresu nusa@paar.si ili na telefonski broj 00386 51 676 075

Novac se vraća u roku 14 dana, međutim u pravilu vraćamo unutar par dana.

Budite bez brige, svi naši proizvodi su originalni I kupljeni od službenih dobavljača. Naša prednost je također povjerenje stranaka s obzirom da poslujemo već od 2006. godine. Sve modele koji su na prodaju u internetskoj trgovini možete također isprobati u našoj fizičkoj trgovini u Kopru, na adresi Pristaniška 3.

U internetskoj trgovini paar.si možete naći marke: Michael Kors, Guess, Tosca Blu, What For, Bruno Premi, Esska, Holster, Wigglesteps i Laceup.

Za kupnju, registracija nije potrebna.

Željeni artikl dodajte u košaricu. Kada otvorite košaricu, u desnom gornjem kutu bit će prostor u koji možete unijeti kod s popustom.

Za sve informacije obratite nam se na email: info@paar.hr ili na telefonu 00386 51 676 075